X6077HDEQH-1000x667

Mijn expertise is gebaseerd op veel kennis en uitgebreide praktijkervaring. Ik heb na mijn opleiding hbo-mwd ruim 12 jaar werkervaring opgedaan als bedrijfsmaatschappelijk werker bij een gemeentelijke overheid en een politiekorps. In 2007 ben ik als zzp-er verder gegaan en heb ik vanaf 2011 mijn opleiding aangevuld met de lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en een masterclass Lerarenopleider.

Ik ben met veel plezier in het sociaal domein docent geweest op een ROC en mooie ervaringen opgedaan als mentor van een klas, vol multiculturele stuiterballen op een vmbo in het lwo. Inmiddels ben ik ruim tien jaar werkzaam als docent, lerarenopleider en examinator/beoordelaar in het volwassenenonderwijs voor grote landelijke opleiders. Zowel op niveau van mbo als hbo begeleid ik studenten graag naar een boeiende baan in de brede context van pedagogiek en ontwikkeling.

Mijn focus heb ik nu verlegd naar de turbulente wereld van de kinderopvang en management van de kinderopvang. Ik ben nu graag meer op de achtergrond beschikbaar voor ondersteuning en facilitering binnen dit vakgebied. Ik beschouw dat niet als een stapje terug, maar als een verdieping.